Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Studentes uguņo konferenču čempionātos

Māru Puisīti pārspēle šķīra no uzvaras ASV studentu sporta (NCAA) "Sun Belt" konferences čempionātā, taču augstas atzinības vērta ir izcīnītā otrā vieta. Latvijas golferēm lielajā trešdienā Linda Dobele debijas startā "Atlantic Sun" konferences čempionātā dalīja 7.pozīciju.

Pārstāvot Teksasas valsts universitāti, Māra trijās dienās summā nospēlēja ar 221 sitienu (73-78-70) jeb +5 virs PAR un dalīja līderpozīcijas ar Fatima Fern Cano, kam piekāpās pārspēlē. Māra labākos rezultātus ir sasniegusi studiju golfa karjeras beigu posmā, un komandas treneris Mike Akers pēc sacensībām teica, ka lepojas ar Latvijas spēlētāju. Māra tiesības uz pārspēli pēdējā raundā panāca ar bērdiju 18.bedrītē.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātei neizdevās uzvarēt, un komanda ierindojās otrajā vietā, kas neiepriecināja ne treneri, ne komandu. Taču arī ar otro vietu varētu pietikt, lai tiktu NCAA reģionālajā čempionātā. Vai tas izdosies, oficiāli būs zināms tuvāk aprīļa beigām.

Savukārt Linda pirmajā NCAA sezonā 7.vietu ieguva kā konferences čempiones Austrumtenesijas valsts universitātes golfere. Lindas rezultāts bija 225 sitieni (76-75-74) jeb +9 virs PAR, kas ir viņas labākais sasniegums sezonā. Lindu no uzvarētājas un komandas biedres Vivienne Chin šķīra seši sitieni. Uzvara komandai garantēja dalību maijā reģionālajā čempionātā, kur precīzs komandu sadalījums kļūs zināms vēlāk.

"Sun Belt" konferences čempionāta REZULTĀTI

"Atlantic Sun" konferences čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē