Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kvalifikācijas sākums cīnītājiem

Līdz ar "Ozo" laukumā sestdien paredzēto "Garmin Open" un "Venden" kausu svētdien "Viesturos" sāksies cīņa par vietu vīriešu izlasē dalībai Baltijas kausa izcīņā un Eiropas komandu čempionātā II divīzijā. Lai minimizētu nejaušību ietekmi, kvalifikācijā 12 sacensībās vāks ieskaites punktus kopējā reitingā.

Katrā turnīra raundā uzskaitīs golfera iekrātos stableford punktus pret HCP 0, bet reitingā summēs katram golferim veiksmīgākos astoņus raundus, paredz LGF izstrādātā sistēma. Vietu sadalījumu rangā noteiks vidējais gūto stableford punktu skaits. Būtiski, ka Lietuvas amatieru "Open" raundiem ir noteikts koeficients 1,4.

Baltijas kausa izcīņai pēc ranga komandā iekļaus piecus spēlētājus, bet vienu dalībnieku izvēlēsies kapteinis. Šajā ieskaitē netiks iekļauti U-18 vecuma spēlētāji, jo viņiem dalībai Baltijas kausā ir sava kvota. Savukārt uz sešām vietām komandā dalībai Eiropas komandu čempionātā visi kandidāti pretendēs vienotā konkurencē.

Ar kvalifikācijas nolikumu, kam formāli vēl nepieciešams federācijas akcepts, var iepazīties LGF jaunajā MĀJASLAPĀ. Kā redzams, LGF mājaslapa ieguvusi jaunu formu un saturu. Sagaidāms, ka golfa sabiedrībai nozīmīgas informācijas nodrošināšanā abi mediji produktīvi sadarbosies.

Latvijas izlases kvalifikācijas sacensību kalendārs

Garmin Open - 19.aprīlis
Venden kauss - 20.aprīlis
Mandatum Life PAR diena - 26.aprīlis
Viesturu sezonas atklāšanas kauss - 27.aprīlis
Re&Re Open/TaylorMade Baltā diena - 3.maijs
Ecco Golf Shoes Open - 10.maijs
Mercedes balva - 17.maijs
Grant's kauss - 18.maijs
Lietuvas amatieru Open - 23-25.maijs
Façonnable kauss - 31.maijs
Golfa kluba Viesturi kauss - 1.jūnijs
LMT Open - 7.jūnijs

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē