Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Federācija ar jauniem plāniem

Pēc Viļa Krištopana kļūšanas par Latvijas Golfa federācijas (LGF) prezidentu drīzumā gaidāmas vairākas būtiskas izmaiņas LGF darbā. Ar izvērstāku skatījumu uz Latvijas golfa ainavu Krištopans gatavojas iepazīstināt aprīlī, taču arī pašlaik ir svarīgas aktualitātes, kur gaidīts būs katra golfera devums.

LGF pašlaik pārorganizē savu struktūru un aicina golferus iesaistīties komiteju darbā. Laipni tiek aicināti brīvprātīgie interesenti, kas varētu sniegt savu ieguldījumu golfa attīstības, sporta, tiesnešu, HCP un finanšu jomās. Tālākā perspektīvā kāds brīvprātīgais ar laiku varētu kļūt arī par pastāvīgu LGF darbinieku.

Federācija ir apņēmusies atšķirt jaunu lappusi LGF darbībā, lai, pārstāvot olimpisku sporta veidu, nodrošinātu skaidrus un caurspīdīgus darbības principus, tostarp arī finanšu jomā.

Vēl viens svarīgs jaunums, ka LGF būs savs birojs. Bez tā neiztikt organizācijai, kas vēlas nopietni un ražīgi strādāt, piesaistīt atbalstītājus un sasniegt augstus mērķus. Telpas birojam jau tiek lūkotas, bet aprīkojumā galvenais uzsvars būs uz lietu funkcionalitāti. Tādēļ LGF mīļuprāt pieņems golferu palīdzību telpu aprīkošanā ar visu, kas nepieciešams biroja ikdienas darbam.

Katra biroja veiksmīgs darbs ļoti lielā mērā ir atkarīgs no prasmīga un pašaizliedzīga administratora, un tieši tādu darbinieku LGF pašlaik meklē.

Visi interesenti, kas iepriekš minēto jautājumu vai citu aktualitāšu dēļ vēlas sazināties ar LGF, ir lapini aicināti rakstīt aiga@nesaule.lv.

Informāciju sagatavoja Latvijas Golfa federācija

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē