Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Marokā kats paliek nesasniegts

Otrā kārta Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīrā Marokā Laurai Jansonei piektdien izvērtās neveiksmīgāka par pirmo raundu, un Latvijas golfere "Lalla Meryem" kausa izcīņā palika aiz kata ar divu dienu summā iekrātu +8 virs PAR.

Ja pirmajā raundā 18 bedrītes "Golf de l'Ocean" laukumā Laura izspēlēja ar 74 sitieniem, tad piektdien sekoja 76 sitieni, un kats būtiski attālinājās. Lai iegūtu iespēju spēlēt arī abas atlikušās dienas un pretendētu uz daļu no 450 000 eiro balvu fonda, summā vajadzēja nospēlēt ne sliktāk kā +3 virs PAR.

Iespēja spēlēt arī sestdien un svētdien būs 67 golferēm, bet par līderi pēc otrās kārtas izvirzījās par vienu no galvenajām favorītēm uzskatītā taizemiete Ariya Jutanugarn, kura trešo raundu sāks ar iekrātu -8 zem PAR.

Laura piektdien tika pie diviem bērdijiem, bet pieci bugiji un divkāršs bugijs neatstāja izredzes tik pienācīgi augstu rezultātu tabulā. Sezonas startā līdz ar to dalīta 103.vieta.

Jau vēstīts, ka Marokā risinās LET sezonas piektais posms, taču pirmais tuvākais Eiropai, jo pirmās četras pieturvietas bija Jaunzēlandē, Austrālijā un Ķīnā, kur Laura nespēlēja. Līdz nākamajam turnīram jāgaida gandrīz divi mēneši, kad Belekā risināsies "Turkish Ladies Open".

"Lalla Meryem" kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē