Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Teksasā dalīta 20.vieta

Vienmērīgs rezultāts trijos "Jim West Challenge" raundos Māru Puisīti otrdien ierindoja dalītā 20.vietā Teksasā aizvadītajā ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā. Sacensības Māra pabeidza ar +19 virs PAR, kas Teksasas valsts universitātes spēlētājām bija piektais individuāli labākais rezultāts.

Māra startēja tikai individuālajā ieskaitē, taču viņas rezultāts bija labāks nekā divām no piecām spēlētājām, kas bija iekļautas komandu vērtējumā. Komandu cīņā "Bobcats" meitenes "The Bandit" laukumā bija mājinieču lomā, taču neizdevās apstiprināt galveno favorītu statusu, jo tika gūta 2.vieta aiz Gonzaga universitātes.

Pēc pirmā raunda 76 sitieniem Māra abas nākamās kārtas izspēlēja ar 78 sitieniem. Uzvarēja Gonzaga golfere Raychelle Santos, kura vienīgā nospēlēja zem PAR (-1). Teksasas valsts universitātes labākā spēlētāja Imana Nordin dalīja 2.vietu ar +1 virs PAR.

Tikmēr Krista Puisīte Amerikā jau tuvojas vasaras formai, ko pagājušajā nedēļā apliecināja "SunCoast Ladies Series" turnīrā, kur otro kārtu izspēlēja ar -2 zem PAR. Trijās dienās "AlAqua Country Club" laukumā Kristai dalīta 12.vieta un summā +8 virs PAR (77-69-75).

Jim West Challenge REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.02.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē