Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Krista izkāpj no ziemas

Ziema Floridā ir visai aptuvens apzīmējums, taču tas nemaina faktu, ka Krista Puisīte ASV dienvidu galā nule kā aizvadījusi pirmo turnīru pēc starpsezonu pauzes. "SunCoast Ladies Series" turnīrā Krista aizvadīja dažādus raundus un ieguva 28.vietu.

Arvien spēlējot amatieres statusā, Kristas rezultāts trīs kārtu summā "LPGA International Champions" laukumā bija +20 virs PAR, kas ļāva apsteigt astoņas konkurentes. Uzvarēja ķīniete Yueer Cindy Feng, summā nospēlējot ar -5 zem PAR un apliecinot, ka ir gatava augstiem mērķiem debijas sezonā LPGA tūrē. Pērn viņa ieguva 2.vietu ASV amatieru čempionātā.

Kristai iepriecinošs izdevās otrais raunds, taču pirmajā un trešajā dienā tik labi neveicās, un ieraksti rezultātu kartītē bija ar prāvu amplitūdu 82-73-81. Ja pirmajā raundā pretim diviem bērdijiem iekrājās astoņi bugiji un divi divkārši bugiji, tad pēdējā sacensību dienā lielākās nepatikšanas sagādāja 1.bedrīte (PAR 4), kur tika atstāti astoņi sitieni. Bija arī septiņi bugiji un divi bērdiji.

Ar katru nākamo turnīru Krista, cerams, būs arvien labākā formā, un ieslēgsies arī "bērdiju mašīna". Pirmajā turnīrā Krista bija piektā labākā amatiere, taču, zinot talantīgās golferes nākotnes ambīcijas, šādai ieskaitei ir tikai tīri teorētiska vērtība.

"LPGA Hills" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē