Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy noskaņots turpināt līdz uzvarai

Rory McIlroy piektdien ar bērdiju pēdējā bedrītē saglabāja līderpozīcijas "Dubai Desert Classic", un ziemeļīrs pauda apņēmību noturēties vadībā līdz uzvarai, lai gan turnīra otrajā kārtā viņam bija arī ne tik veiksmīgi brīži. Taču Tiger Woods veiksmes bija vēl mazāk.

Pēc otrā raunda 70 sitieniem McIlroy rezultāts turnīrā ir -11 zem PAR, kas līderim par vienu sitienu ļauj apsteigt 2012.gadā ASV koledžu turnīros vēl spēlējušo Brooks Koepka.

"Esmu līderis golfa turnīrā, esmu bijis šādā pozīcijā iepriekš un esmu uzvarējis. Sagaidu, ka spēšu gūt vēl divus labus rezultātus un, cerams, pacelšu kausu," teica turnīra līderis.

McIlroy līdzšinējā līdera pieredze ir bijusi atšķirīga - labam sākumam ir sekojuši gan tikpat labi turpinājumi, gan nelāgas katastrofas. "British Open" viņš 2010.gadā sāka ar 63 sitieniem, bet otrajā dienā turpināja ar 80. Savukārt pērn "US Masters" pēdējā kārtā McIlroy izsēja četru sitienu pārsvaru.

Arī Dubaijā "Majlis" laukumā piektdien vienubrīd McIlroy bija līderis ar trīs sitienu pārsvaru, taču relatīvi vieglo otro deviņnieku neizdevās nospēlēt zem PAR. Ja raunda pirmajās trijās bedrītēs viņa draivi aizgāja neceļos, tad puteris no pusmetra distances pievīla 13.bedrītē, bet 16. bedrītē neizdevās sitiens no tee.

Vilšanos diena nesa Woods, kurš nospēlēja ar 73 sitieniem un atkrita vietu piektajā desmitā. Savukārt aiz kata (-2) palika gan Ernie Els un Miguel Angel Jimenez, gan John Daly un Jose Maria Olazabal.

"Dubai Desert Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 31.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē