Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Spožs McIlroy starts

Ar vairāk nekā trīs gadus savā rezultātu kartītē neredzētu rezultātu Rory McIlroy ceturtdien kļuva par "Dubai Desert Classic" līderi. Nospēlējis ar -9 zem PAR jeb 63 sitieniem, McIlroy "Emirates Golf Club" uzņēma pārliecinošu kursu.

Ideālos laikapstākļos 24 gadus vecais McIlroy "Majlis" laukumā nevienā bedrītē nebija plusos, bet nodrošināja septiņus bērdijus un īglu. Ziemeļīra tuvākais sekotājs Itālijas golferis Edoardo Molinari nospēlēja ar 65 sitieniem, bet Tiger Woods ar 68 siteiniem ir 10.vietas dalītāju vidū.

Pirms gada McIlroy bija pasaules ranga līderis, taču sezonas turpinājums viņam izvērtās sarežģījumiem bagāts, un pirmo uzvaru gūt izdevās tikai decembrī "Australian Open". Savukārt 2014.gadā debijas turnīrā viņš pirms divām nedēļām ieņēma 2.vietu ar viena sitiena deficītu un divu sitienu sodu par nepareizu atvieglinājuma pieņemšanu.

Pēc Dubaijā izspēlētās pirmās kārtas McIlroy teica, ka parādījis savai labākajai spēlei tuvu sniegumu. Līderis bija apmierināts gan ar savien draiviem, gan kontroli pār dzelžiem.

Savukārt Woods tikai pusē bedrīšu spēlēja ar GIR, toties uz grīniem viņam pietika ar 25 ripinājumiem. Pēc neoficiālas informācijas, Woods par piedalīšanos vien Dubaijā saņēma 2,5 miljonus dolāru.

Turnīrs turpināsies vēl ar trim kārtām, un pēdējās divās dienās golferi PAR 4 bedrītē varēs izmēģināt veiksmi, cenšoties par hole in one dabūt 2,5 miljonu dolāru balvu. McIlroy neslēpa, ka šādu iespēju garām nelaidīs, un mēģinās ar draiveri tikt uz grīna.

"Dubai Desert Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē