Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mickelson un McIlroy paliek iedzinējos

Phil Mickelson un Rory McIlroy nedēļas nogalē Abūdabī dalīja otro vietu Eiropas tūres posmā, bet par HSBC golfa čempionāta uzvarētāju kļuva 30 gadu vecais spānis Pablo Larrazabal, noturot minimālu pārsvaru pār abiem potenciālajiem favorītiem.

Turnīrā ar 2,7 miljonu dolāru balvu fondu Larrazabal pēdējā kārtā nospēlēja ar 67 sitieniem, bet četru kārtu summā uzvarētāja rezultāts bija -14 zem PAR jeb 274 sitieni. Par vienu sitienu atpalika Mickelson un McIlroy, kam pēdējā raundā attiecīgi 69 un 68 sitieni.

Mickelson cerības uz uzvaru apraka krūmos 13.bedrītē, kur neveiksmīgi iejutās labroča svingā, cenšoties izdabūt bumbiņu no zaru apakšas. Trīskāršs bugijs liedza viņam saglabāt līdera pozīcijas, un cīņā par pirmo vietu vēlāk nepietika arī ar trim bērdijiem.

Arī McIlroy ilgi nebūtu jādomā, kur tika atstāti lieki sitieni - sestdien viņš saņēma divu punktu sodu par nepareizi pieņemtu atvieglinājumu otrās bedrītes izspēlē. McIlroy pec trešā raunda bija vīlies un teica, ka golfā ir daudz muļķīgu noteikumu, un viņš kļuvis par upuri vienam no tiem. McIlroy sajūtas sacensību noslēgumā bijušas tādas, ka viņš nospēlējis ar -15 zem PAR, taču guvis tikai morālu uzvaru.

Savukārt Larrazabal pastāstīja, ka nedomā par tālejošiem plāniem, jo pēc uzvaras cīņā ar pasaules TOP 5 golferiem vispirms grib panākumu pienācīgi atzīmēt. Larrazabal trešo reizi karjerā uzvarēja Eiropas tūres turnīrā pēc pirmajiem panākumiem 2008. un 2011.gadā.

HSBC golfa čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē