Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gredzenots Jaunais gads

Golfa zvaigzne Rory McIlroy un pasaules pirmā desmitnieka tenisiste Caroline Wozniacki Vecgada izskaņā paziņoja par saderināšanos. Gan 24 gadus vecais ziemeļīrs McIlroy, gan par gadu jaunākā dāniete Wozniacki savās "Twitter" vietnēs ievietoja fotogrāfijas un pavēstīja, ka ir vienojušies par kopīgu nākotni.

"Mana pirmā uzvara 2014.gadā!," ar haštagu #shesaidyes vēstīja karjerā divos "Major" turnīros uzvarējušais McIlroy. "Es teicu JĀ!," rakstīja Wozniacki, kura pleca traumas dēļ iepriekšējā nedēļas nogalē atsauca dalību Brisbenas turnīrā.

McIlroy un Wozniacki attiecībās 2013.gads bija vētrains, jo jau pirms gada baumoja par viņu saderināšanos, bet vēlāk runāja, ka katrs ir aizgājis savu ceļu. Sportā viņiem abiem aizvadītais gads bija sarežģīts, jo pasaules ranga sestās vietas īpašnieks McIlroy ASV PGA tūrē palika bez uzvarām, savukārt Wozniacki izdevās uzvarēt tikai vienā turnīrā Luksemburgā, un WTA reitingā viņa noslīdēja uz 10.vietu.

Janvārī sporta gaitas saderināto pāri pašķirs. Golferis startēs turnīros Abūdabī un Dubaijā, bet tenisiste dosies uz Melburnu, kur risināsies Austrālijas atklātais čempionāts.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē