Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Iepazīstot Floridu

Gada nogale ir tradicionālā junioru "Orange Bowl" laiks, un šoreiz Latviju Floridā pārstāv Anna Diāna Švanka. Spēlējot U-18 vecuma grupas turnīrā, kur savulaik piedalījušās daudzas nākamās golfa zvaigznes, Anna pēc pirmajām divām sacensību dienām ieņem 33.vietu.

Pirmajā kārtā "Biltmor Golf Course" Anna nospēlēja ar 78 sitieniem jeb +7 virs PAR, bet sestdien vējainajā otrajā raundā sekoja 82 sitieni jeb +11. Katrā raundā Anna izkārtoja pa bērdijam, taču bugiji un pa kādam divkāršam bugijam pavilka rezultātu vairāk plusos.

Rezultāti meiteņu konkurencē ir visai atšķirīgi - līderes Brooke Henderson un Soyoung Lee no Dienvidkorejas turās ar -2 zem PAR, bet turnīra tabulas lejasdaļā ceturtā desmita beigās ir golferes, kas divu dienu summā savākušas vairāk nekā 20 sitienu virs PAR.

Annai ar labu spēli svētdien ir iespējas būtiski uzlabot pozīcijas un pakāpties uz tabulas viduci. Jārēķinās gan arī ar konkurentēm, kuru vidū netrūkst augstas klases spēlētāju.

Henderson 16 gadu vecumā ir Kanādas dāmu amatieru čempione un ieņem 9.vietu pasaules amatieru rangā, kā arī Kanādas profesionāļu tūrē divos turnīros finišēja TOP 3. Pēc divām kārtām ar +4 virs PAR 9.vietu ieņem Eiropas amatieru čempione dāniete Emily Pedersen (HCP +5,6) un spēlē arī Itālijas čempione Roberta Liti (HCP +3,5), kura dala 11.vietu ar +6 virs PAR.

"Orange Bowl" golfa turnīrs notiek 50. reizi un var atskatīties uz dienām, kad dalībnieku rindās bija Tiger Woods, Jose Maria Olazabal, Matt Kuchar, Bubba Watson, Grace Park, In-bee Park, Christie Kerr... Pēc nedaudziem gadiem sarakstu noteikti papildinās jauni vārdi, un katram šīgada turnīra dalībniekam ir iespēja ko darīt savā labā.

Junioru "Orange Bowl" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē