Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laila līderos Spānijā

Ne visos golfa pasākumos decembris iezīmē sezonas beigas, taču gada izskaņā atskatam uz paveikto vienmēr ir īpaša noskaņa. Laila Forstmane Spānijā gadu pabeigs kā pārliecinoša līdere Jayson Floyd golfa akadēmijas (JFGA) junioru tūres kopvērtējumā.

Laila septiņos turnīros iekrāja 3960 punktus, un par 450 punktiem apsteidz tuvāko sekotāju Joey Melotte. Tūrē, kas risinās no septembra līdz jūnijam, par pirmo vietu piešķir 500 punktu, bet divi turnīri ir tūres "Major" ar dubultu punktu skaitu.

Tūrē spēlē 12 līdz 18 gadus veci jaunieši, vienotā HCP neto ieskaitē sacenšoties gan puišiem, gan meitenēm. JFGA tūre sacensībām izvēlas labākos Costa del Sol laukumus, tostarp "San Roque Old" un "Valderrama".

Iespējas gūt uzvaru kādā atsevišķā turnīrā Lailai būs tūres sezonas otrajā pusē, kas sāksies janvāra vidū, bet rudens daļā Latvijas juniore izcēlās ar golfā lielu vērtību - kvalitatīvu stabilitāti, visos turnīros iekļūstot labāko sešiniekā.

Ja pieskaita Lailas uzvaru Latvijas atklātajā junioru čempionātā U-15 grupā un TOP 5 vietu "Volvo Latvian Open", ir pamats ar vēl lielākām cerībām gaidīt 2014.gadu.

JFGA tūres ORDER OF MERIT

Laila Forstmane (pa kreisi) ar Jason Floyd un kolumbieti Marianna Nulle

 

Pēdējās izmaiņas , 13.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē