Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy sezonā pirmā uzvara

Karjerā divos "Major" triumfējušais Rory McIlroy ar bērdiju pēdējā bedrītē svētdien kļuva par "Australian Open" čempionu un izcīnīja 2013.gada sezonā pirmo uzvaru. Notikumi pēdējās bedrītes izspēlē ļāva McIlroy apsteigt mājinieku favorītu Adam Scott.

Vienu bedrīti pirms sacensību beigām Scott bija vadībā ar viena sitiena pārsvaru un "Royal Sydney" laukumā šķita drošs favorīts. Viņš turklāt pretendēja kļūt tikai par otro golferi, kam bijis pa spēkam Austrālijas "Triple Crown", jo Scott rēķinā ir uzvaras "Australian Open" un "Australian Masters".

Taču Scott pēdējo bedrīti izspēlēja ar bugiju - vēlāk viņš atzina, ka kļūdījies vēja izvērtēšanā un paņēmis vienu nūju par stipru. Pēc sacensībām Scott teica, ka jūtas pagalam nelāgi, jo nekad iepriekš uzvara "Australian Open" nebija tik tuvu. Pirms pēdējās kārtas Scott bija četru sitienu pārsvars pār McIlroy.

Savukārt McIlroy 18. bedrītē ieripināja piecmetrīgu bērdiju un pēdējo raundu pabeidza ar 66 sitieniem, bet turnīrā summā uzvarētāja rezultāts bija -18 zem PAR. McIlroy kļuva tikai par otro eiropieti, kas uzvarējis "Australian Open".

Scott savu vārdu ierakstīja "Royal Sydney" vēsturē, jo pirmajā kārtā nospēlēja ar laukuma rekordam atbilstošiem 62 sitieniem, no kuriem tikai 23 bija puti. Pēdējā kārtā Scott rēķinā bija 35 ripinājumi.

"Australian Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē