Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mazās durtiņas Naņdzjinā

Latvijas spēlētāju izredzes nākamgad augustā Ķīnā piedalīties jaunatnes olimpisko spēļu pirmajās golfa sacensībās Naņdzjinā patiešām nav spožas, taču arī ne pilnīgi bezcerīgas. Kandidātu vidū uz īpašu labvēlību ir Anna Diāna Švanka un Roberts Bišs.

Vadoties pēc universālisma principa, organizatori uz jaunatnes olimpiskajām spēlēm uzaicinās pa pieciem spēlētājiem, kas nekvalificēsies pēc primārajiem parametriem. Universālisma kvotas sadalīs valstīm, kuras olimpiskajā turnīrā nebūs iekļuvušas pēc amatieru ranga 2014.gada 8.jūnijā, summā ieskaitot labākā vīrieša un sievietes ieņemto vietu.

Jaunatnes olimpiskais turnīrs gan nebūs ļoti vērienīgs - spēlēs pa 32 dalībniekiem puišu un meiteņu konkurencē.

Latvijas olimpiskā komiteja augusta beigās pēc Starptautiskās olimpiskās komitejas pieprasījuma ievāca informāciju par Švankas un Biša šosezon gūtajiem panākumiem un plāniem uz nākamo gadu.

Būtu aplam iedomāties sevi par golfa lielvalsti, kam kāds steigsies piedāvāt īpašus nosacījumus, taču gluži bezcerīga situācija nav. Turklāt Švanka gada beigās Amerikā vēl varēs sevi parādīt prestižā junioru "Orange Bowl" turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 22.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē