Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Olimpiskā sūtne Wie

Golfa atgriešanos olimpiskajā programmā veicinājusī amerikāniete Michelle Wie kļuva par 2014.gada jaunatnes olimpisko spēļu sūtni, informēja Starptautiskā olimpiskā komiteja (SOK). Vēl pirms Riodežaneiro olimpiādes golfs būs iekļauts 2014.gada jaunatnes olimpiskajās spēlēs.

Wie būs Naņdzjinas jaunatnes olimpisko spēļu sūtne līdzās olimpiskajām zvaigznēm Michael Phelps un Jeļenai Isinbajevai. SOK rēķinās, ka 24 gadus vecā Vī Ķīnā labprāt dalīsies pieredzē ar jaunatnes olimpisko spēļu dalībniekiem.

Atbalstot golfa atgriešanu olimpiskajās spēlēs, Wie 2009.gadā devās uz SOK sesiju Kopenhāgenā. Savukārt iekļūšanu ASV komandā dalībai Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Wie nosauca par vienu no mērķiem, kam viņa visvairāk koncentrējas.

Otrās jaunatnes olimpiskās spēles Naņdzjinā risināsies 2014.gada augustā, taču bez Latvijas junioru piedalīšanās. Tā kā organizatoriem nebija atskaites punkta junioru vecumā, kvotas sadalīja pēc pasaules amatieru čempionāta rezultātiem, turklāt kungu un dāmu kopvērtējumā.

Pēdējās izmaiņas , 15.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē