Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Linda pie Faldo finišē T11

Pēdējā raundā sasniegusi savu labāko rezultātu turnīrā, Linda Dobele ceturtdien Faldo sērijas Lielajā finālā Rietumvirdžīnijā finišēja dalītā 11.vietā ar 243 sitieniem jeb +33 virs PAR. Uzvarēja austriete Michaela Gasplmayr ar +16 virs PAR.

Pēdējā no trim sacensību kārtām Linda "The Greenbrier Old White TPC" laukumā nospēlēja ar 79 sitieniem (+9), izcīnot vienu bērdiju, kā arī iekrājot sešus bugijus un divus divkāršus bugijus. Latvijas golferi turnīrā atlikušo 20 spēlētāju konkurencē no TOP 10 šķīra divi sitieni, taču pēdējā raundā izdevās pakāpties augstāk no iepriekš dalītās 13.pozīcijas.

Faldo sērijas Lielo finālu vēsturē pirmoreiz absolūtajā kopvērtējumā uzvarēja meitene - U-16 grupas spēlētāja Megan Khang, kura ar PAR atbilstošu rezultātu kļuva arī par pirmo uzvarējušo ASV golferi. Puišiem U-21 grupā uzvarēja anglis Paul Kinnear ar +2 virs PAR, bet U-18 un U-16 zēniem labākie bija ASV golferi Zachary Bauchou (+4) un Brad Dalke (+7).

Ārpus sacensībām 12 līdz 22 gadus vecie spēlētāji saņēma vērtīgus padomus no Faldo personiskā trenera Keith Wood, "TrackMan" golfa analītiķiem un golfa psihologa Gio Valiante. Visu nedēļu kopā ar jaunajiem spēlētājiem bija arī Faldo, kurš vadīja vairākas meistarklases un atbildēja uz jautājumiem.

Jau vēstīts, ka uz sacensībām ieradās 19 valstu 99 golferi, kas ir Faldo sērijas Lielā fināla rekords. Ar daudzu atbalstītāju palīdzību šogad Eiropā 15 valstīs notika 20 Faldo turnīri, kas arī ir iepriekš nebijis skaits. Seši turnīri risinājās Anglijā, bet pa vienām sacensībām bija Īrijā, ASV, Abudabī, Čīlē, Čehijā, Skotijā, Austrijā, Velsā, Brazīlijā, Itālijā, Nīderlandē, Vācijā, Slovākijā un Grieķijā.

Faldo sērijas Lielā fināla rezultāti:

U-21 MEITENES

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē