Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Linda ciemos pie Faldo

Golfa pīlāra Nick Faldo sērijas Lielais fināls nākamnedēļ pirmo reizi risināsies ASV, bet jo būtiskāk, ka ar Lindas Dobeles piedalīšanos. Rietumvirdžīnijā no 22. līdz 24.oktobrim spēlēs fināla vēsturē lielākais dalībnieku skaits, turklāt golfam īpašā vietā.

Lielais fināls risināsies 17. reizi, taču nekad iepriekš tas nav pulcējis vairāk nekā 100 dalībnieku. Turklāt iespēja spēlēt "The Greenbrier" golfa klubā, kur ir notikusi gan Ryder kausa izcīņa, gan PGA tūres sacensības, ir vēl jo vairāk kas īpašs.

"Old White TCP" laukumā startēs no 12 līdz 22 gadus veci puiši un meitenes, cīnoties arī par reitinga punktiem pasaules amatieru rangā. Par to, cik svarīgi ir šie reitinga punkti, lai tiktu augsta līmeņa sacensībās, nesen pārliecinājās arī Linda, kad tāpat kā Anna Diāna Švanka ieguva iespēju startēt Francijas dāmu amatieru čempionātā.

Turnīra dalībnieki ne tikai spēlēs trīs raundu turnīrā, bet arī pavadīs laiku Faldo un viņa personiskā trenera Keith Wood sabiedrībā, turklāt "Faldo Golf Centre" šo to uzzinās no "TrackMan" golfa analītikas ekspertiem. Turnīra ieskaite būs trijās vecuma grupās puišiem un divās grupās meitenēm. Uzvarētāji saņems arī ielūgumu spēlēt profesionāļu tūres sacensībās.

Sacensību līmeni raksturo fakts, ka par Faldo sērijas uzvarētājiem savulaik ir kļuvuši arī Rory McIlroy un Yani Tseng.

Tiesības spēlēt Lielajā finālā Linda nodrošināja aprīlī Britu salās, kur Faldo vietējās sērijas turnīrā izcīnīja otro vietu meiteņu konkurencē, neraugoties uz skarbu vēju un nullei tuvu gaisa temperatūru.

Pēdējās izmaiņas , 18.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē