Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar pirmo reizi nepietiek

Debiju LPGA kvalifikācijā piektdien Floridā noslēdza Krista Puisīte, pēdējā raundā nospēlējot ar +2 virs PAR. Otrās kārtas kvalifikācijas sacensībās Krista četru dienu summā finišēja ar +14 virs PAR, kas bija astoņus sitienus par daudz, lai tiktu nākamajā kvalifikācijas pakāpē.

Profesionālais golfs nav nav romantisks seriāls, kur viss notiek brīnumskaisti un ātri. Ar pirmo reizi kvalificēties spēlēšanai LPGA tūrē izdodas retajai golferei, un ne velti Krista iepriekš ir teikusi, ka būs gatava cīnīties par savu mērķi arī tad, ja ne viss ies kā pa diedziņu.

Cita lieta, ka otrā kvalifikācijas turnīra barjeru varēja pārvarēt ar rezultātu, kas Kristai noteikti bija pa spēkam, taču tāda reiz ir profesionālā golfa kvalifikācijas specifika, ka dažas dienas vienā turnīrā nosaka golferes iespējas uz visu nākamo sezonu.

Turnīra kopvērtējumā Krista dalīja 146.vietu 193 finišējušo spēlētāju konkurencē. Trešajā kvalifikācijas turnīrā iekļuva 90 golferes, kas "Plantation Golf & Country Club" nospēlēja ne sliktāk kā +6 virs PAR, bet absolūti labākā bija 21 gadu vecā Amy Anderson, kura iespēja -16 zem PAR un tuvāko konkurenti apsteidza par sešiem sitieniem.

LPGA II kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē