Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" jauni uzvarētāji

Arī rudens ir piemērots laiks, lai atklāto sezonā gūto uzvaru rēķinu "Ozo Golf Club" laukumā. Andris Rodze iepriekš daudzkārt ir pārspējis konkurentus citos laukumos, taču "Mouton Cadet Open" kļuva par spēlētāja 12 gadu karjerā pirmo uzvarēto turnīru "Ozo" plašumos.

Kungu spēcīgāko handikapu grupā Rodze tāpat kā otrās vietas ieguvējs Vilis Krištopans ieguva 37 stableford punktus, taču uzvarētāja laurus nodrošināja ar labāku krājumu pēdējās deviņās bedrītēs. Trešo vietu ar 36 punktiem nodrošināja Vitauts Tučkus.

Arī otrajā kungu HCP grupā divi labākie spēlētāji finišēja ar vienādu stableford punktu skaitu, un turnīra otrajai pusei pietaupītie spēki palīdzēja uzvaru nodrošināt Jānim Čeičam.  Panākums viņam izdevās pirmajās sacensības dzimtenē pēc vairāku gadu prombūtnes, un piedzīvotās emocijas pirmās vietas ieguvējs izjusti atspugļoja  uzvarētāja runā.

No kopējās tendences neatpalika arī dāmas, divām līderēm iekrājot identisku punktu skaitu (41). Turnīra nolikums palīdzēja noteikt, ka uzvarētāja ir Natalia Gavrilova, bet Jeļena Šestakova nopelnīja otrās vietas īpašniecei paredzētās balvas.

Ne mazāku intrigu raisīja atsevišķā "Turkish Airlines" balva, kuras iegūšanā no svara bija veiksme,  nevis sasniegtais rezultāts. Iespējams, arī liela vēlēšanās, jo izlozes sākumā Kristīne Zālīte sajūsmināta pārkliedza visus, paužot milzu gribēšanu tikt pie divām biļetēm uz Dubaiju. Fortūnas sadzirdēta, Zālīte patiešām kļuva par izlozes uzvarētāju, kad par pārsteigumu klātesošajiem viņas kartīti izvilka no visu spēlētāju izlozes katla.

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē