Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Bonjour France!

Latvijas golferes atrod jaunas iespējas pārbaudīt spēkus nopietnā konkurencē un atsaukties bezkompromisa izaicinājumiem. Linda Dobele un Anna Diāna Švanka iekļuvušas Francijas dāmu amatieru čempionātā, kur pieejamais vakanču skaits bija tik mazs, ka turnīra nolikumā nosauktā HCP 6,4 robeža nekādi nebija saistīta ar realitāti.

Lai gan sacensības oktobra pirmajā pusē vēl priekšā, arī iekļūšana tik nopietnā turnīrā raksturo noteiktu līmeni. Faktiskais atlases nosacījums bija vieta pasaules amatieru rangā, kas Lindai un Annai Diānai nodrošināja iespēju no 11. līdz 13.oktobrim spēlēt "Golf de Morfontaine" laukumā.

Pēc pamata kvalifikācijas nosacījumiem dalībai turnīrā reģistrēja 81 golferi, bet vēl 15 vakances pēc saviem ieskatiem varēs sadalīt Francijas golfa federācija. Linda starta listē ir 58.vietā, savukārt Anna Diāna 74.vietu ieņem ar turnīram reģistrēto spēlētāju vidū lielāko handikapu (HCP 1,9).

Gaidīšanas listē ir arī Ieva Čače, taču tik patālās pozīcijās, kas īsti neatstāj reālas izredzes uz spēlēšanu.

Turnīrs risināsies ceļošanai no Latvijas pateicīgā vietā tikai pārdesmit kilometru attālumā no Parīzes Charle de Gaulle lidostas. Cerams, rudens Francijā Latvijas meitenēm būs ja ne gluži zelta krāsā, tad ar gandarījuma sajūtu par labu sezonas beigu sākumu.

Pēdējās izmaiņas , 19.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē