Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kristu gaidīs Floridā

Pirmo soli LPGA kvalifikācijā veiksmīgi spērusi Krista Puisīte, piektdien Kalifornijā ar dalītu 17.vietu nodrošinot tiesības piedalīties otrajā atlases turnīrā, kas oktobrī risināsies Floridā. Četru dienu summā Kristas rezultāts "Mission Hills Country Club" laukumos bija +1 virs PAR.

Otrajā kvalifikācijas daļā iekļuva 105 golferes, kas 241 finišējušās spēlētājas konkurencē nospēlēja ne sliktāk kā +11 virs PAR. Uzvarēja beļģiete Laura Gonzalez-Escallon ar -12 zem PAR.

Kristai pēdējā raundā "Dinah Shore" laukuma izspēlei vajadzēja 75 sitienus jeb +3 virs PAR, kas arī kopējo rezultātu pavērsa minimālos plusos, taču galvenais uzdevums iekļūt nākamajā kvalifikācijas pakāpē izpildīts pārliecinoši. Arī turpmākais mērķis ir skaidrs, un Krista ar savu spēli ir apliecinājusi gatavību spert nākamo soli.

Otrais kvalifikācijas turnīrs no 8. līdz 11.oktobrim risināsies "Plantation Golf and Country Club", kur cīņa būs par iekļūšanu TOP 80, lai nodrošinātu dalību trešajā kvalifikācijas pakāpē, kur golferes jau pretendēs uz vietu tūrē.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē