Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Usmā uzvar Rauza un Vainšteins

Aizvadītajā nedēļas nogalē golferi pulcējās Usmā pie pļavu golfa krusttēva Viļņa Baltiņa seniora, tradicionāli aizvadot divus pļavu golfa čempionāta posmus, kuros uzvaras svinēja Gundars Rauza un Romāns Vainšteins.

Sacensību pirmajā dienā uz 5.posmu bija pulcējušies 32 dalībnieki, kas uzvarētāju noskaidroja izspēlējot 18 bedrītes jeb divus apļus. Kungiem pirmo vietu izcīnīja Rauza no Gulbenes, kurš laukumu izgāja ar 82 sitieniem. Otrajā vietā pēc pārspēles, kas ilga trīs bedrītes, ierindojās Andris Jučmenis no Rīgas (86 sitieni), bet trešajā vietā – Kristaps Matisons no Valmieras (86 sitieni).

Dāmām 5.posmā labāko rezultātu uzrādīja Līva Legzdiņa no Siguldas, otro vietu ieguva Marija-Luīze Jučemane, bet trešā - Sandra Berķe. HCP36 jeb iesācēju grupā pirmais bija Artūrs Bogdanovs.

Otrajā dienā uz čempionāta 6.posmu bija ieradušies 22 izturīgākie golferi, kas par uzvaru cīnījās izspēlējot vienu apli jeb 9 bedrītes. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Vainšteins, laukumu izejot ar 37 sitieniem (+3 virs laukuma PAR). Otrajā vietā iepriekšējās dienas uzvarētājs – Gundars Rauza (44 sitieni), bet trešajā vietā ar 45 sitieniem – laukuma saimnieks Vilnis Baltiņš seniors.

Dāmām labāko rezultātu uzrādīja Marija Luīze Jučmane, turpretim HCP36 grupā vēlreiz spēcīgākais bija Artūrs Bogdanovs.

Foto no PASĀKUMA

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē