Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējās vakances ziemai Turcijā

Pavēsā pauze itin jaukajā vasarā pamudinājusi golferus laicīgāk pievērsties saviem ziemas plāniem, tādēļ Latvijas ziemas čempionāta un Vidzemes ziemas čempionāta dalībnieku sarakstā ir palicis vairs tikai ar vienu ciparu rakstāms vakanču skaits.

Pašlaik ir brīvas vēl astoņas vietas dalībai turnīrā, kas februāra vidū notiks Turcijā, ceturtdien informēja viens no pasākuma virsrīkotājiem Ainārs Počs. Organizatori risina sarunas ar golfa laukumu par iespējām rezervēt papildu tee times, turklāt dalībnieku skaita pieaugumam virs 60 spēlētāju limita būs vajadzīgas papildu biļetes no "Turkish Airlines", kas pašlaik arī nav garantētas.

Rīkotāji ir apņēmušies veikt nepieciešamās pārrunas, lai dalībnieku skaitu palielinātu, taču apsolīt pozitīvu rezultātu pašlaik nevar. Tādēļ pretendentiem, kuri pieteiksies septītajā spēlētāju desmitā, būs jārēķinās ar nenoteiktību, kas allaž ir gaidīšanas listē iekļautu personu sabiedrotā.

Zemāk atgādinājumam aplūkojami arī galveni fakti par 2.Latvijas ziemas čempionātu un 7.Vidzemes ziemas čempionātu.

Izlidošana no Rīgas paredzēta 7.februārī, bet atgriešanās - 14.februārī. Latvijas ziemas čempionāta ieskaitē spēlēšana būs no 10. līdz 12.februārim, savukārt Vidzemes ziemas čempionāta un ziemas kausa vērtējumā atsevišķi iekļaus 10. un 11.februārī sasniegtos rezultātus. Būs gan sitienu spēles ieskaite, gan HCP neto vērtējums trijās handikapu grupās.

Ceļojuma pakete faktiski sedz visas izmaksas no Rīgas lidostas durvīm līdz izkāpšanai no lidmašīnas atceļā nedēļu vēlāk. Tostarp neierobežotu spēļu skaitu "Sueno Golf Resort" laukumos "Pines" un "Dunes", kā arī All Included servisu.

Rīkotāji pilnu ceļojuma un golfa paketi piedāvā par 1000 eiro, tātad izmaksas kopš pagājušā gada nav mainījušās. Braukt gribētājus uzklausīs Gatis Birkavs (t. 29210277) un Ainārs Počs (t. 29243750).

Izlidošana 07.02.2014., atgriešanās 14.02.2014.

Lidojums Rīga - Antālija - Rīga (ar pārsēšanos Stambulā)

Viesnīca Sueno Golf Resort ar AI ēdināšanu 7 naktis.

Neierobežots golfs Sueno golfa kluba Pines un Dunes laukumos.

Tee times rezervēti no 8. līdz 12. februārim.

Galā vakariņas pēc sacensībām ar uzvarētāju sveikšanu 12. februāra vakarā.

Cena EUR 1000 par vienu vietu divvietīgā numuriņā (par naktīm klusā vientulībā jāpiemaksā EUR 120).

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē