Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Izslēgšanas turnīrā bez Kristas

Līdz ar trešās kārtas finišu ceturtdien Ziemeļkarolīnā beidzās Kristas Puisītes dalība prestižajā "North & South" amatieru čempionātā, kur cīņu par uzvaru 16 labākās turpinās match-play formātā. Trīs raundu summā Kristas rezultāts "Pinehurst No. 4" laukumā bija +7 virs PAR, bet izslēgšanas spēlēs pēdējās dalībnieces iekļuva ar +2 virs PAR.

Startējusi no 10. bedrītes, Krista pēc četrām bedrītēm raundā panāca -2 zem PAR, tomēr fantastisko scenāriju par TOP 16 noķeršanu neizdevās piepildīt. Trīs bugiji otrajā deviņniekā pavērsa raunda rezultātu minimālos plusos.

Painhērstā nākamgad risināsies "US Open" gan kungiem gan dāmām, taču ļoti iespējams, ka drīz vien skaļāk izskanēs arī "North & South" čempionāta dalībnieču vārdi. Septiņas no 10 pēdējām turnīra uzvarētājām pašlaik spēlē LPGA tūrē.

Savukārt Nīderlandes U-21 čempionātā ceturtdien sarkano krāsu piemērīja Anna Diāna Švanka. Otrajā kārtā nospēlējusi ar 70 sitieniem jeb -2 zem PAR, viņa summā ar +3 pakāpās uz 13.vietu. Linda Dobele pēc otrā raunda 76 sitieniem (+4) ir dalītā 22.vietā ar +11.

Savukārt Mārai Puisītei spēle trešajā raundā, cerams, vēlreiz apmetīs kūleni un nostāsies savā vietā. Pēc otrās kārtas +13 virs PAR Māra summā ar +15 dala 29.vietu 40 spēlētāju konkurencē. Sacensību nolikums paredz, ka pēc trešās kārtas spēlēšanai sestdien paredzētajā pēdējā raundā kvalificēsies puse golferu.

Pēdējās izmaiņas , 19.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē