Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

No "Reiņa trases" uz "Odiņiem"

Latvijas pļavu golfa čempionāts uzņēmis vasarīgu gaitu un sacensības seko raitā rindā. Aizvadītās nedēļas nogalē pļavu golferi mērojās spēkiem "Reiņa trasē", bet šajā sestdienā tiksies Tukuma pusē "Odiņos", kur daudziem būs iespēja pirmo reizi iepazīt vienu no jaunākajiem pļavu golfa laukumiem.

"Reiņa trasē" sezonas otro posmu starptautiskāku vērsa pa dalībniekam no ASV un Vācijas, taču labākie panākumi bija pašmāju spēlētājiem. Uzvarēja Valdis Krīgers un Līva Legzdiņa dāmu konkurencē. Turklāt Legzdiņa sasniedza absolūti labāko rezultātu sitienu spēlē, izejot 18 bedrītes ar 73 sitieniem jeb +13 virs PAR.

Kungu konkurencē Krīgeram uzvaru nodrošināja 75 sitieni. Otrais ar 76 sitieniem bija Gvido Budreiko, bet trešajā vietā ar 77 sitieniem ierindojās Kaspars Čakāns. Otro vietu dāmu konkurencē izcīnīja Sandra Berķe, savukārt trešā vieta Agnesei Brīvībai.

Foto no sacensībām var apsakatīt ŠEIT

Nākamajā dienā pēc pļavu golfa posma "Odiņu” golfa laukumā svētdien risināsies Austrumu–Rietumu turnīrs. Plašāka informācija par "Odiņiem" atrodama 'Klubu' un 'Laukumu' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē