Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Nītvaljas čempions

Baltijā senākā golfa turnīra 21. izspēles reize laimīga bija Kārlim Broderam, kurš svētdien Igaunijā kļuva par Nītvaljas kausa ieguvēju. Uzvarētājs paveica to, kas nebija pa spēkam nevienam citam rezultātu tabulas augšdaļas golferim, proti, nospēlēja stabili pozitīvi bez lieliem kritumiem.

Trīs dienu summā nospēlējis ar +10 virs PAR (77-74-75), Broders par 12 sitieniem apsteidza otrās vietas ieguvēju mājinieku Sven Kaljuveer. Atguvies pēc neveiksmīgās otrās dienas, vietu laureātu trijniekā ar +23 virs PAR (75-86-78) izcīnīja arī Harijs Bariss.

Gluži bezrūpīga diena Broderam pēdējā kārtā vis nebija, lai gan pēc ceturtās bedrītes dienas rezultātā jau iekrājās -2 zem PAR. Taču bugiji turpinājumā brīžiem mācās virsū kā jūra, un vēl viens bērdijs 16.bedrītē ļāva panākt raundā +3 virs PAR. Taču ar Broderu pēc otrā raunda dalītā līdera nasta daudz smagāka izrādījās Enn Paaro, kam pēc bērdija pirmajā bedrītē spēle aizgāja pavisam neceļos,- finišā 90 sitieni un summā ar +25 tikai sestā vieta.

Uz dalītu 4.vietu svētdien pakāpās Roberts Eihmanis ar +24 virs PAR (77-87-76), bet Pēteris Cīmanis finišēja 47.vietā. Labākie Nītvaljas kausa dalībnieki līdzās balvām arī nopelnīja ieskaites punktus pasaules amatieru rangā.

Nītvaljas kauss tādējādi pēc nepilnas desmitgades pauzes otro reizi ir Latvijas golfera valdījumā - 2004.gadā pirmais no latviešiem trofeju izcīnīja pašreizējais "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs.

Nītvaljas kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē