Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kreiļu diena "Viesturos"

Pirmo reizi rīkotajā Kreiļu kausa izcīņā nākamo svētdien, 21. jūlijā, "Viesturos" uz sacensībām ir aicināti vairāku valstu golferi, taču pasākums neaprobežosies tikai ar turnīra izspēli. Notikums būs vērienīgāks, lai ieinteresētu arī pagaidām golfu nespēlējošus kreisročus.

Golfa kluba “Viesturi” prezidents Gunārs Pīlādzis pārliecinājies, ka Kreiļu kausa izcīņa nekad iepriekš nav notikusi Baltijas valstu mērogā, tādēļ organizatori cer, ka ieradīsies dalībnieki arī no kaimiņiem un tālākām Ziemeļvalstīm.

Kreiļu kausa rīkošanā Pīlādzis saskata iespēju popularizēt golfu, Latvijas golfa laukumus un tajos valdošo sabiedrisko dzīvi. Protams, tā ir vēl viena iespēja satuvināt kreiļus, kam Latvijā iepriekš ir rīkoti citas specializācijas pasākumi.

Vienlaicīgi ar sacensībām plānots īpašs pasākums nespēlējošiem kreiļiem, kas tiek gaidīti neatkarīgi no viņu līdzšinējās pieredzes golfā. Būs gan bezmaksas golfa apmācības, gan ripināšanas turnīrs, turklāt dienas garumā varēs atpūsties terasē pie “Viesturu” restorāna. Tur, starp citu, kreiļiem būšot īpašs piedāvājums ēdienkartē. 

“Esmu dzirdējis, ka jau iepriekš Latvijā ir rīkoti pasākumi kreiļiem, un tie guvuši atsaucību, tāpēc esmu cerīgs, ka kreiļi atsauksies arī uz šo pasākumu. Cilvēki vēlas socializēties, vēlas būt vēl vairāk kopā, apspriesties, komunicēt. Golfa laukums tam ir kā radīts!,” pauda Pīlādzis. 

Sacensībās 18 bedrīšu izspēlē varēs piedalīties gan kungi, gan dāmas, kuru somās drīkstēs būt tikai kreiļu nūjas. Tātad spēlētāja piederību kreiļiem vērtēs tikai golfa aspektā, jo, kā zināms, sišanu no kreiļu puses nereti izvēlas arī golferi, kas citās dzīves jomās ir labroči.

Pīlādzis cer, ka "Viesturu" aizsāktais Kreiļu kauss kļūs ikgadēju tradīciju un turpmāk ik gadu pulcēs spēlētājus no tuvām un tālākām valstīm. Ja citas iespējas iekļūt nopietnu Eiropas mēroga sacensību kalendāros ir ierobežotas, GK "Viesturi" prezidents cer uz plašāku atsaucību radošam un specializētam piedāvājumam.

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē