Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tīrs starts

Ar nevainojamu rezultātu piektdien pirmo kārtu Latvijas amatieru čempionātā izspēlēja Kārlis Broders, kurš nevienā bedrītē nebija plusos pret laukumu, un ar divu bērdiju palīdzību panāca -2 zem PAR. Taču līdera konkurenti nesnauž - PAR atbilstošu rezultātu nodrošināja Mikus Gavars, un necik tālu nav atpalicis arī Roberts Eihmanis.

Pārliecinošs startā bija Broders, kurš pirmās 15 bedrītes izspēlēja ar PAR, bet nākamās divas bedrītes spēja pabeigt ar bērdijiem. Gandrīz tikpat stabils bija Gavars, kam rēķinā viens bērdijs un bugijs. Trešais ar +2 virs PAR ir pašreizējais čempions Eihmanis, bet ceturto pozīciju ar +5 virs PAR dala Kristaps Gulbis un Kristaps Krištopans.

Ja kungiem līderu trio iekļāvās prognožu lokā, tad dāmu konkurencē netrūka asāku pavērsienu. Ar +5 virs PAR vadībā izvirzījās Linda Dobele, taču Anna Diāna Švanka otro kārtu sāks ar četru sitienu deficītu un dalītu 5.vietu. Tikai vienu sitienu Dobelei zaudē Alise Burkāne un Indra Eniņa, apliecinot gatavību līdzvērtīgi konkurēt ar favorītēm.

Trīs dienu turnīrā pirmās kārtas izspēle ir tikai prelūdija, tādēļ turpinājums sestdien skaidrāk iezīmēs katra spēlētāja pretenziju pamatotību.

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē