Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Amatieru čempionāta dalībniekiem

Tikai nedaudz vairāk kā nedēļa atlikusi līdz Latvijas amatieru čempionātam, tādēļ potenciālajiem dalībniekiem laiks izpildīt formalitātes un reģistrēties vienam no visprestižākajiem pašmāju sezonas turnīriem. Sacensības "Ozo Golf Club" laukumā notiks no 28. līdz 30.jūnijam.

Būtiskākie nosacījumi, ka pieteikumus "Ozo Golf Club" recepcijā gaidīs līdz 26.jūnija vakaram, bet dalībnieku maksimālais handikaps ir HCP 28 vīriešiem un HCP 36 sievietēm.

Lejuplādēt dalībnieka ANKETU

Latvijas Amatieru čempionāts golfā 2013 

sacensību nolikums

1.      Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina LGF Latvijas Amatieru čempionāta sacensību organizācijas komiteja.

2.      Laiks un vieta

Sacensības notiek OZO Golf Club laukumā no 28.-30.jūnijam.

3.      Dalībnieki

3.1. Sacensību dalībnieki ir Latvijas Republikas pilsoņi (LR pilsoņu pase). Ārpus konkurences var piedalīties LR rezidenti, kuri reģistrējušies LGF HCP reģistrā 2013.gadā.

3.2. Sacensības notiek amatieriem sieviešu un vīriešu konkurencē.

3.3. Maksimālais dalībnieku skaits: 156; 120 - vīriešiem, 36 – sievietēm. Ja iesniegto anketu skaits ir lielāks, vērā tiek ņemts HCP.

3.4. Spēlētājiem jābūt LGF 2013.gada HCP reģistrā. Ja spēlētāja mājas klubs ir ārvalstīs, jāuzrāda HCP apliecinājums.

3.5. HCP limits dalībai sacensībās ir: 28.0 – vīriešiem, 36.0 – sievietēm.

4.      Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, OZO Golf Club vietējiem noteikumiem un LGF Sacensību Nolikumu.

4.2 Formāts. Sitienu spēle - 54 bedrītes, sacensību pirmajā un otrajā dienā tiek izspēlētas 18 bedrītes katrā dienā. Sacensību trešajai dienai kvalificējas: vīriešiem  - 54 spēlētāji, sievietēm - 15 spēlētājas; pie vienādiem rezultātiem spēlētāju skaits var tikt palielināts. Ārpus konkurences startējošajiem otrajai dienai kvalificējas maksimums 12 vīrieši un 3 sievietes ar noteikumu, ka rezultāti ir labāki nekā LR Amatieru čempionāta dalībnieku pēdējam kvalifikāciju pārvarējušajam spēlētājam.

4.3 Izsitiena vietas. Vīrieši spēlē no baltajām izsitienu vietām, sievietes no zilajām izsitienu vietām.

4.4 Vietu dalīšana. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 17. un 18. bedrītes (rezultātus summējot), ja rezultāti vienādi, nākamās pārspēles tiek veiktas uz 18.bedrītes. Otrās līdz sestās vietas ieguvējus nosaka pēc rezultātu kartītes (pēdējā raunda 18, 9, 6, 3 bedrītēm šajā secībā).

4.5 Spēles temps. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes. Par spēles tempa neievērošanu: pirmajā reizē – brīdinājums, otrajā reizē – 1 soda sitienis, trešāja reize – 2 soda sitieni, ceturtajā reizē - diskvalifikācija.

4.6 Starta laiks. Ja spēlētajs nokavē startu līdz 5 minūtēm, tas saņem 2 sitienu sodu. Ja nokavē vairak par 5 minūtēm, tad tiek diskvalificēts (Noteikuma punkts 6-3).

4.7 Bumbiņas. Sacensībās var spēlēt tikai ar golfa noteikumos atļautajām bumbām (skat. Sarakstu).

4.8 Draiveri. Sacensībās var spēlēt tikai ar golfa noteikumos atļautajiem draiveriem (skat. Sarakstu).

4.9  Spēles pārtraukšana bīstamos apstakļos. Tūlīt pārtraukt spēli: 1 garš signāls; atsākt spēli: 2 īsi signāli.

4.10 Distances mērīšanas un elektroniskās ierīces.  Distances mērīšanas ierīces ir atļautas. Aizliegts lietot mobilos telefonus.

4.11 Kediji. Kediji ir atļauti, bet tiem jābūt amatieriem. Spēlētājs ir atbildīgs par kedija rīcību. Noteikumu neievērošanas gadījumā, sodu saņem spēlētājs. Kedija apgērbam jābūt atbilstošam golfa etiķetei.

4.12 Golfa ratiņi. Sacensību dalībnieki var lietot golfa ratiņus. Nedrīkst lietot elektriskos ratiņus un golfa kartu.

4.13 Čempionāta dalībniekiem nav atļauts spēlēt uz laukuma - visās sacensību dienās pirms sacensību kārtas vai pārspēles; pirmajā un otrajā sacensību dienā pēc sacensību kārtas beigām.

4.14          Rezultāti. Kad rezultāti izvietoti uz rezultātu tablo un/vai oficiālajā rezultātu lapā, tie tiek uzskatīti par galīgiem. Pretenzijas var tikt iesniegtas ne vēlāk kā 15 minūtes pēc sacensību beigām. 

5.      Pieteikšanās un izloze

5.1 Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 26.jūnijam plkst.17.00 aizpildot pieteikumu formu (atrodama Internetā www.golfs.lv un www.ozogolf.lv) un nogādājot to Ozo Golf Club recepcijā (fakss: 67394034) vai nosūtot pa e-pastu: ozogolf@apollo.lv

5.2 Izloze pirmajai un otrajai spēles dienai notiek 26.jūnijā plkst. 17.00.

6.  Starta laiki

Pirmās un otrās dienas starts notiks saskaņā ar izlozi, trešajā dienā spēlētāji startē saskaņā ar pirmās un otrās dienas rezultātiem. Trešajā dienā ārpus konkurences startējošiem spēlētājiem ir atsevišķs starts. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Starta grupas un laiki tiek izlikti Ozo Golf Club, www.ozogolf.lv , kā arī tiek publicēti Interentā: www.golfs.lv

7.      Dalības maksa

- Turnīra maksa, ietverot green fee, pusdienas sacensību dienās, suvenīrus: LVL 50.00

- Turnīra maksa junioriem (zem 18 g.v. uz 2013.gada 1.janvāri) un Latvijas Junioru izlases dalībniekiem: LVL 25.00

8.      Apbalvošana

Sacensību pirmo trīs vietu ieguvēji saņem  medaļas un LGF balvas, ar LGF diplomiem tiek apbalvoti pirmo sešu vietu ieguvēji. Uzvarētāju vārdi tiek iegravēti LR Amatieru Čempionu kausā.

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē