Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Labi rezultāti un lielais "gandrīz"

Teju simts golferu spēlei lielisku dienu aizvadīja "Ozo Golf Club" laukumā, kur tradicionālajā "SEB Open" palīdzēja nodrošināt prāvu summu labdarības pasākumam un pabiedēja hole in one balvu apdrošinātājus. Spožāko rezultātu turnīrā, kur balvas ierasti pasniedz arī labākajiem sitienu spēlē, sestdien sasniedza Anna Diāna Švanka, laukumu izspēlējot ar -1 zem PAR.

Mikus Gavars bija tuvu pērnajam sasniegumam cīņā par "SEB Open" labāko rezultātu sitienu spēlē kungiem. Taču ar 76 sitieniem nospēlēja arī Gatis Liniņš, un pirmās vietas ieguvēju noteica pārspēlē 13.bedrītē. Gavaram šoreiz divas bumbiņas atrada ūdeni, līdz ar to Liniņa rēķinā dubulta uzvara, jo viņš bija labākais arī HCP neto ieskaitē.

Neto vērtējumā kungiem otro vietu ieguva Gvido Budreiko ar neto 69 sitieniem, bet Liniņš palika nepārspēts ar neto 68. Pirmo trijnieku ar neto 70 sitieniem noslēdza Māris Zaķītis.

Švankai par 71 sitiena rezultātu nopelnītie punkti gan neļāva iekļūt trijniekā stableford spēlē, kur viņa ierindojās 4.vietā. Stableford ieskaitē labākā bija vēl jaunāka golfere Anna Marksa ar 46 punktiem, kas viņai trijniekā ļāva apsteigt Izīdu Gerkenu (43) un Elīnu Cielavu (41).

Kungiem otrajā HCP grupā, kur arī tika vākti stableford punkti, Svenam Dinsdorfam uzvarai vajadzēja 45 punktus.

Hole in one balvas nav gluži ikdienišķa parādība, bet Latvijas golferi jau šķiet pieraduši, ka spožie limuzīni pēc turnīra aiziet, no kurienes nākuši. Mēdz gadīties arī citādi, tiesa šoreiz stāsts tāpat ir par to, kā būtu, ja būtu, tomēr mērogi ir nervus kutinoši. Pēc aculiecinieku teiktā, Mārtiņu Pukši no jauna "Mercedes" 13. bedrītes izspēlē šķīra četri centimetri, kas nudien ir nervus kutinošs attālums.

Taču pavisam droši ir tas, ka SEB ieskaitīs 1491 latu organizācijai "Mentor Latvija", kas rūpējas par bērniem, kuri aug bez vecāku aprūpes. Par to parūpējās gan SEB, gan golferi, turnīrā krājot PAR un bērdijus.

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē