Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Topa turnīrā Vācijā

Ar Lauras Jansones dalību ceturtdien Dāmu Eiropas tūrē (LET) netālu no Minhenes sāksies viens no Eiropā ievērojamākajiem dāmu profesionālā golfa turnīriem "German Open", kur Latvija būs pārstāvēta pirmo reizi.

Gan skatītāju interese, gan prāvais balvu fonds un sponsoru papildu veltes tikai vairo četras dienas ilgā turnīra pievilcību. "Golfpark Gut Häusern" laukumā startēs 126 golferes, kas "UniCredit" atbalstītajā turnīrā cīnīsies par 350 000 eiro naudas balvām, kā arī uzvarētājai paredzēto "Audi Q5" vēl apmēram 50 000 eiro vērtībā.

"Audi" kā viens no galvenajiem turnīra atbalstītājiem piedāvā arī pamatīgu hole in one balvu - par trāpījumu 15.bedrītē ar vienu sitienu varēs saņemt "R8 Spyder" šosejas zvēru 150 000 eiro vērtībā.

Pērn uzvarējusī francūziete Anne Lisa Caudal "German Open" nosauca par Eiropas tūrē dižāko gada notikumu, un domājams, ka arī Laurai tas būs līdz šim vērienīgākais turnīrs, kur pagaidām vienīgā Latvijas golfa profesionāle piedalījusies.

"German Open" ilgs četras dienas ar katu pēc otrās kārtas, un organizatori cer, ka skatītāju būs ne mazāk kā pērn, kad golferēm laukumā sekoja 36 500 līdzjutēju. Lai spēlētājas vismaz uz mirkli izjustu Bavārijas īpašo noskaņu, spēlētājām būs atsevišķs pasākums Minhenes centrā.

Taču galvenie notikumi risināsies laukumā, kur līderu cīņa būs vēl jo spraigāka tādēļ, ka tuvojas Solheim kausa izcīņa. Eiropas golferes vēl piecos turnīros var krāt punktus, lai tiktu komandā mačam pret ASV.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē