Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Komandu sezonas starts

Ar diviem turnīriem vienlaicīgi svētdien sākās "Viesturu" komandu sacensību sezona, kur Paaudžu kausa izcīņā pirmajā posmā uzvarēja Uldis un Rūdolfs Ķelles, turpretim Jānis Jurkāns un Indra Eniņa palika nepārspēti Jaukto pāru sacensībās.

Golfam vēl arvien esot visai jaunai nodarbei, daudz prāvāku dalībnieku skaitu pulcēja Jaukto duetu turnīrs, toties vienas dzimtas ietvaros spēkus apvienojuši dalībnieki sasniedza labākos bruto rezultātus.

Ķelles scramble spēlē laukumu izgāja ar 73 sitieniem jeb +3 virs PAR, kas neto vērtējumā deva -6 zem PAR un uzvaru. Par vienu neto sitienu uzvarētāji apsteidza Andri Rodzi un Elviju Šalājevu, bet godalgoto trešo vietu ar neto -2 zem PAR ieguva Anda un Ansis Vaišļas.

Savukārt dienas labāko rezultātu neto izteiksmē (63) sasniedza Jurkāns un Eniņa, kuri 18 bedrītes pievārēja ar 76 sitieniem. Daiga Puisīte duetā ar Jeļenu Šestakovu finišēja ar neto 65 sitieniem un labāka komandas handikapa dēļ apsteidza trešās vietas īpašniekus Ievu un Andri Priedīšus. Daiga Puisīte tika arī pie divām individuālajām balvām, jo ar pirmo sitienu trāpīja vistuvāk karogam gan 2. gan 7.bedrītē.

Pēc kolektīvās saliedētības izpausmēm nākamajā nedēļas nogalē "Viesturos" atgriezīsies individuālisma gars, jo svētdien risināsies Jēkaba kausa izcīņa HCP neto un stableford ieskaitē.

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē