Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasara laureāti

Lielisku dienu golfam spēlētāji izbaudīja svētdien "Viesturos", kur turnīra nosaukumam no labākās puses atbilstošos apstākļos sadalīja Pavasara kausus. Laureātus noteica četrās ieskaites grupās, un lielas daļas golferu nedalītu atsaucību guva jaunievedums jauniešiem paredzēt atsevišķu vērtējumu.

Neskaitot kungu otro handikapa grupu, jauniešiem bija pulcējies lielākais spēlētāju skaits, kas šoreiz gādāja arī par augstvērtīgākajiem rezultātiem. Ar bruto +3 virs PAR jeb 73 sitieniem laukumu izspēlēja Roberts Bišs, taču HCP neto ieskaitē viņš ierindojās 2.vietā, jo labākais bija Pjotrs Vozņarskis, kam treniņi palīdzēja nospēlēt ar neto -12 zem PAR un krasi uzlabot handikapu. Meitenēm junioru grupā spēlējot kopējā ieskaitē, trešo vietu ieguva Linda Dobele ar 75 sitienu stroke un neto +1 virs PAR.

Kungiem nopietnāko HCP grupā neviens no dalībniekiem necerēja ar sasniegto rezultātu kļūt par uzvarētāju, taču pirmā vieta tik un tā kādam ir neizbēgama. Ar neto +7 virs PAR uzvarējušais Andris Bariss ne velti savā uzrunā ar pateicību pieminēja arī nolikuma izstrādātājus, jo bez viņiem pirmo vietu nebūtu izdevies sasniegt, ņemot vērā junioru līmeni. Konkurence tomēr bija visai līdzvērtīga, jo tikai ik pa vienam neto sitienam vairāk bija islandietim Thorir Kristinsson un Mārim Dalbiņam.

Savukārt otrajā HCP grupā augstāko vietu sadalījums izmainīja ierasto apbalvošanas ceremonijas gaitu, jo uzvarēja GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis, kura pienākumos biežāk ir kausu pasniegšana, nevis saņemšana. Aiz 40 stableford punktu guvušā Pīlādža trijniekā iekļuva Aleksandrs Penkins un Vadim Shmal.

Dāmām labākā bija Daiga Puisīte, kura, pēc pašas teiktā, ne ar vislabāko spēli, taču arī ne gluži peļami sakrāja 30 punktu un labāka handikapa dēļ apsteidza Izīdu Gerkenu. Labāko trijnieku noslēdza Sandra Berķe.

Individuālo atklāto turnīru kalendārā "Viesturos" uz teju divām nedēļām iestājusies pauze, jo nākamo svētdien ar pirmo posmu startēs Paaudžu kauss.

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē