Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonā ceturtais TOP5

Noslēdzot mīnusā pret laukumu vēl vienu ASV studentu sporta (NCAA) turnīru, Krista Puisīte otrdien Floridā dalīja 5.vietu "UCF Challenge" un ceturto reizi sezonā finišēja līderu pieciniekā. Trīs izspēlēto kārtu summā Kristas rezultāts ar 13 bērdijiem 54 bedrītēs bija -1 zem PAR.

Vislabāk Kristai "Red Tail Golf Club" laukumā izdevās nospēlēt otrajā kārtā, kad ar 69 sitieniem jeb -3 zem PAR viņa pakāpās uz 4.vietu. Pirmajā kārtā rezultāts bija atbilstošs PAR, bet finiša raundā sekoja +2 virs PAR.

Savukārt Mārai Puisītei nesekmējās spēle otrajā raundā, bet summā viņa ar +17 virs PAR (77-82-74) dalīja 73.vietu 99 dalībnieču konkurencē.

Teksasas valsts universitātes golfa komandas treneris Mike Akers veltīja Kristai ļoti atzinīgus vārdus par stabilo spēli sezonas garumā, taču no komandas viņš šoreiz bija gaidījis vairāk.

"Bobcats" meitenes komadu ieskaitē ieguva 8.vietu ar +25 virs PAR, bet labākās ar -10 zem PAR bija Ziemeļkarolīnas universitātes golferes. Individuāli uzvaru ar -4 zem PAR nodrošināja Briana Mao no Virdžīnijas universitātes.

Nākamās sacensības Teksasas valsts universitātes meitenēm sāksies jau svētdien, kad Teksasā startēs "Jim West Challenge".

"UCF Challenge" rezultāti:

INDIVIDUĀLI

KOMANDU

Pēdējās izmaiņas , 13.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē