Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Izvēršanās dienvidos

Globusa uzbūve skaidri apliecina, ka vietas un platības virzienā uz dienvidiem kļūst arvien vairāk, tādēļ loģiski, ka februāra pirmajās dienās Latvijas golferiem ir nopietnas darīšanas dažādos kontinentos. Ziemeļu pelēcību vismaz uz laiku atstājušie spēlētāji vislielāko koncentrāciju nodrošinājuši Turcijā, kur startē 1. Latvijas ziemas čempionāts.

Pēc iesildīšanās pirmdien sākas gan Latvijas ziemas amatieru čempionāts, gan vienlaicīgi Vidzemes atklātais ziemas čempionāts un Vidzemes ziemas kausa izcīņa. Pirms oficiālā starta rezultāti treniņos dažādos laukumos sākumā bija no 82 līdz 125 sitieniem, bet vēlāk jau kļuva vasarīgāki. Rīkotāji vēsta, ka visi dalībnieki ir patīkami satraukti un cīnīties griboši.

Klimats golferiem Belekā vismaz sākumā nespītējas, un, cerams, ļaus aizvadīt visas trīs sacensību dienas pelnīti patīkamos laikapstākļos. Pirmo uzvaru Turcijā jau varēja svinēt Jurģis Ābele, neto ieskaitē pārspējot sāncenšus "Race to Milgravis" sacīkstē.

Tikmēr Portugāles starptautiskajā dāmu amatieru čempionātā Linda Dobele nedēļas nogalē ar +27 virs PAR (78-80-85) dalīja 76.vietu, bet Indra Eniņa ar +38 virs PAR ieguva 86.vietu 91 dalībnieces konkurencē. Ieskats pašu varēšanā meitenēm nu ir gūts, un atliek vien centīgi gatavoties sezonas turpinājumam.

Kats, kas būtu +14 virs PAR, pēc trešā raunda turnīrā gan izpalika, jo svētdien "Montado Hotel & Golf Resort" laukumā nevarēja spēlēt miglas dēļ. Uzvaru turnīrā pēc trīs raundu rezultāta ar -7 zem PAR jeb 209 sitieniem izcīnīja spāniete Clara Baena Sanchez.

Savukārt ASV studentu sportā (NCAA) sacensību sezona pirmdien Maiami atsākas māsām Puisītēm. Teksasas valsts universitātes komanda piedalās "Hurricane Invitational", kur pirmdien "Deering Bay Yacht and Country Club" tiks izspēlētas 36 bedrītes, bet otrdien pēdējā raundā būs 18 bedrīšu spēle.

Lēna iešūpošanās sacensību ritmā Puisītēm nekādi nesanāks, jo nākamais turnīrs būs trešdien, kad jātiekas mačā ar Floridas starptautisko universitāti, bet svētdien Orlando jau jācīnās ar sāncensēm "UCF Challenge" pirmajā kārtā.


Latvijas ziemas čempionāta dalībnieki pārskaņojas uz vasaras laiku.

Pēdējās izmaiņas , 04.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē