Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Sadarbībā ar LOK

Latvijas olimpiskajā komitejā (LOK) nosaukti jaunie sportisti, kas ar sponsora atbalstu kļuvuši par Latvijas olimpiskās vienības (LOV) jaunatnes programmas dalībniekiem. Kā golfa pārstāve atbalstu saņems Anna Diāna Švanka.

Sākotnējā iecere atbalstīt katrā olimpiskajā sporta veida vismaz vienu labāko sportistu laika gaitā mazliet mainījās. Ja sākotnēji tika runāts par lielāku vecuma cenzu, tad procesa noslēgumā nosacījumi rezultējās sekojoši, ka atbalstu var saņemt sportisti, kas nav vecāki par 18 gadiem.

Līdz ar to mainījās arī kandidātu loks, un Latvijas Golfa federācija pēc situācijas izvērtēšanas dalībai programmā izvirzīja Švanku. Jāpiebilst, ka juniores motivācijas vēstule tika ļoti atzinīgi novērtēta arī LOK.

Par LOK sadarbības partnera "Procter & Gamble" programmas stipendiātiem kļuva jaunieši 10 sporta veidos. Praksē tas nozīmē iespēju saņemt mērenam trīsciparu skaitlim atbilstošu summu treniņiem un dalībai sacensībās, kā arī LOV mediķu aprūpi.

Programmas finansējumam "Procter & Gamble" pērn no 1. aprīļa līdz 30. jūnijam organizēja akciju "Palīdzi atbalstīt topošos Latvijas olimpiešus", kuras laikā no katra pirkuma daļu naudas atvēlēja sportiskajiem jauniešiem.

LOK attiecīgās programmas ietvaros saņēma 27 143 latus. Uz finansējumu varēja pieteikties 10 vasaras olimpiskie sporta veidi, kas nebija pārstāvēti LOV.


                                                                                    Publicitātes foto: F64

Pēdējās izmaiņas , 01.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē