Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Woods 75.uzvara

Karjerā 75.uzvaru ASV PGA tūrē pirmdien izcīnīja Tiger Woods, kļūstot par "Farmers Insurance Open" čempionu. Pēdējās piecās bedrītēs "Torrey Pines" Dienvidu laukumā uzvarētājs gan nospēlēja ar +4 virs PAR, taču tas viņam neliedza kopvērtējumā saglabāt četru sitienu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem.

Turnīra beigas Woods bija sarežģītākas arvien spēcīgākā vēja dēļ, taču tas jebkurā gadījumā bija labāk nekā migla, kas uzvarētāja noteikšanu atlika uz pirmdienu. Karjerā 14 "Major" turnīros uzvarējušais golferis pēdējā kārtā nospēlēja ar PAR, bet summā viņa rezultāts bija 274 sitieni jeb -14 zem PAR.

Woods atzina, ka beigas sliktāk nospēlējis pacietības trūkuma dēļ, jo viņu sanervozējusi lēnā spēlēšana, tādēļ sekoja vairākas kļūdas. Ar turnīru kopumā Woods bija ļoti apmierināts, paskaidrojot, ka pirmajās dienās nodrošinājis sev tiesības beigās pieļaut pāris kļūdu.

"Farmers Insurance Open" Woods uzvarēja septīto reizi, taču ASV PGA tūrē viņš ar 75 uzvarām vēl ievērojami atpaliek no rekordista Sam Snead, kurš palicis nepārspēts 82 reizes.

Woods nākotnē raugās ar lielu optimismu, un, iespējams, to veicina arī jaunumi privātajā dzīvē. Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka Woods tiekas ar ASV kalnu slēpošanas zvaigzni Lindsey Vonn, turklāt abi nesen kopīgi pavadījuši atvaļinājumu Antigvā.

Savukārt par ģeogrāfiski tuvākiem notikumiem saistībā ar Latvijas amatieru ziemas čempionātu golfs.lv informēs, tiklīdz saņems kādu jaunu informāciju.

"Farmers Insurance Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē