Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Trīskārša norma

Pavisam nopietns izvēršas pirmais Latvijas ziemas čempionāts golfā, kur reģistrējušos dalībnieku skaits trīskārt pārsniedzis rīkotāju sākotnējās piesardzīgās prognozes. Ja nacionālā čempionāta statuss tika solīts ar nosacījumu, ka spēlēs vismaz 15 golferi, tad šobrīd gatavību doties uz Turciju apliecinājuši jau 46 braucēji.

Iespēja kļūt par pirmo Latvijas ziemas amatieru čempionu ir bijusi gana pievilcīga, lai dalībnieku vidū pulcētu arī savu desmitu golferu ar singla handikapu. Tā kā arī ziemas čempionāts ir LGF oficiāls turnīrs, federācija dalībniekiem atgādina, ka sākusies jauna sezona, tādēļ jāiegādājas 2013.gada handikapa kartes.

Sagaidāms, ka turnīra oficiālais nolikums tiks publicēts nākamās nedēļas pašā sākumā. Ceļā uz Beleku čempionāta dalībniekiem plānots doties 31.janvārī, bet atgriešanās paredzēta 8.februārī pēc sešu dienu neierobežotas golfa spēlēšanas un all included servisa "Calista" luksusa kūrortā. Čempionāta sacensību raundi būs no 4. līdz 6.februārim.

Jau vēstīts, ka septiņu dienu laikā notiks gan pirmais Latvijas atklātais ziemas čempionāts, gan jau sesto reizi rīkotais Vidzemes ziemas čempionāts.

Pēdējās izmaiņas , 23.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē