Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa Depardieu

Varbūt Vladimirs Putins piedāvās Krievijas pilsonību arī Phil Mickelson, kurš nonācis visai līdzīgā situācijā kā nesen Gerard Depardieu. Ja kino spīdeklim nepanesami smaga kļuva Francijas vienlīdzības izpratne, tad četros "Major" turnīros uzvarējušais golferis sola padomāt par pārcelšanos uz citurieni Kalifornijā pacelto nodokļu dēļ.

Pērnā gada beigās Kalifornijā apstiprināja izmaiņas, kas štatā nosaka 13,3 procentu nodokli par ienākumiem, kas pārsniedz miljonu dolāru gadā. Tas ir par 29,1 procentu vairāk nekā iepriekš

Ilgus gadus Kalifornijā ar ģimeni dzīvojošais Mickelson uzskata, ka nodokļos vēl varētu maksāt pusi savu ienākumu, bet ne vairāk. Saskaitot visus federālos un štata nodokļus, kā arī pieskaitot sociālo apdrošināšanu, 42 gadus vecajam Mickelson nodokļos jāmaksā apmēram 63 procenti ienākumu.

"Pauze starp sezonām bija visai interesanta, un es grasos pieņemt dažus lēmumus," teica netālu no Sandjego dzīvojošais Mickelson, kuru žurnāls "Forbes" uzskata par pasaulē septīto vislabāk atalgoto sportistu. "Nelēkšu uz ecēšām un nedarīšu to uz karstām pēdām, bet dažas drastiskas izmaiņas veikšu," viņš piebilda.

Karjerā golfa laukumā Mickelson ir nopelnījis vairāk nekā 67 mijonus dolāru un daudz lielāku summu reklāmas līgumos. Jautāts, vai viņš pārcelsies uz citu ASV štatu vai ārzemēm, Mickelson paskaidroja, ka lēmumu vēl nav pieņēmis. Viņa trīs meitas ir skolas vecumā, tādēļ pārcelšanās no reģiona, kur dzīvots kopš bērnības, ģimenei nebūtu vienkāršs lēmums.

Pēdējās izmaiņas , 22.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē