Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jauna slota neizšauj

Pirmais turnīrs kopš pārejas uz "Nike" nūjām un dižena reklāmas līguma parakstīšanas ar populāro inventāra ražotāju aizmirstības vērts izvērsās pasaules ranga līderim Rory McIlroy, kurš nepārvarēja katu. Divas dienas pēc kārtas McIlroy Abudabī nospēlēja ar 75 sitieniem, un +6 virs PAR bija daudz par daudz, lai cerētu uz turpinājumu.

Otro kārtu 23 gadus vecais ziemeļīrs sāka ar PAR pirmajās trijās bedrītēs, taču sekoja trīs bugiji nākamajās četrās bedrītēs, un kata līnija rezultātu tabulā kļuva neaizsniedzama. Ja vēl bērdiji 8. un 9. bedrītē vēl deva kādas vāras cerības, tad 10. un 14. bedrītēs bugiji tās izkliedēja.

Pērn Abudabī, vēl spēlējot ar "Titleist" nūjām, McIlroy finišēja otrais. Līdz šim pēdējo reizi McIlroy aiz kata bija palicis pērn jūnijā "US Open". Ar to viņš pielika punktu neveiksmju sērijai, kurā trijos no četriem turnīriem kats palika nesasniegts.

Turnīros McIlroy nav spēlējis kopš decembra sākuma, kas viņa spēli, iespējams, ietekmēja vairāk nekā nūju maiņa. Pēc pirmā raunda McIlroy teica, ka ne jau nūjas vainojamas neveiksmīgajā gada sākumā, bet gan viņš pats. Lai vērstu lietas par labu, McIlroy būs četras nedēļas laika bumbiņu sišanai treniņos, līdz viņš sāks sacensību sēriju ASV.

Abudabī turnīra oficiālais balvu fonds neattieksies arī uz Tiger Woods, kurš būtu ticis kata vēlamās puses astē, ja vien nesaņemtu sodu par noteikumu pārkāpumu. Pēc divu sitienu pieskaitīšanas 5.bedrītē pieļautā pārkāpuma dēļ Woods ar divu dienu summā iespēlēto +3 palika vienu sitienu aiz kata.

Woods neceļos aizsisto bumbiņu atrada daļēji ieurbošos tuksneša smiltīs un pēc apspriešanās ar flaita biedru Martin Kaymer nolēma, ka drīkst bumbiņu pacelt un nomest bez soda. Taču noteikumi šādos apstākļos attiecīgu ļautu rīkoties tikai gadījumā, ja bumbiņa būtu uz zāles, nevis smiltīs.

Līderis pēc divu dienu spēles ar -8 zem PAR ir anglis Justin Rose.

Abudabī HSBC čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē