Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Atpakaļ pie darba

Pēc brīvākā režīmā mājās pavadīta ziemīga mēneša Laura Jansone trešdien devās uz Floridu, kur jau pēc pilnas programmas sāks gatavoties debijai Dāmu Eiropas tūrē (LET). Sagaidāms, ka pirmais LET turnīrs Laurai būs marta beigās Marokā, taču nav izslēgts, ka pirms tam pavasara pirmajā mēnesī ceļš vedīs uz lielu turnīru Ķīnā.

LET sezonas pirmajā daļā Okeānijā, kur būs turnīri Austrālijā un Jaunzēlandē, Laura nespēlēs. Lai gan formāli kvalifikācijas skolā nopelnīta pilna sezonas karte, praktiski ar to ir par maz, lai tiktu sacensībās ar lielākajiem balvu fondiem.

Turklāt tādos turnīros kā, piemēram, dāmu "Australian Open" daļu vakanču aizņem LPGA un Austrālijas tūres labākās spēlētājas. Faktiski no LET kvalifikācijas šādā turnīrā var iekļūt tikai ar rīkotāju īpašu ielūgumu, jo pēc spēlētāju statusa dalībnieku skaitā īsti netiek pat vairāku augstāku kategoriju golferes.

LET sezona pēc pilnas programmas Laurai gaidāma vasarā, kad turnīri viens otram sekos Eiropā.

Kopš vasaras Laurai ir jauns treneris Jerrod Funk, kurš ilgu laiku strādājis pie David Leadbetter, līdz izveidojis savu akadēmiju. Sasniegt labākus panākumus palīdzējis arī golfa psihologs Joseph Parent, kurš sarakstījis popularitāti iemantojušo grāmatu "Zen Golf".

Drīzumā arī golfs.lv publicēs plašāku interviju ar Lauru par viņas iespaidiem golfā kā profesijā, gan par Latvijas pagaidām vienīgās profesionāles līdzšinējām gaitām ASV un LET kvalifikācijā.

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē