Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sešiniekā Dienvidatlantijā

Ziemas pārtraukums ASV studentu sporta (NCAA) kalendārā nenozīmē golfa brīvdienas māsām Puisītēm, kam nedēļas nogale pagāja Floridā, spēlējot Dienvidatlantijas sieviešu amatieru čempionātā. Turnīrā, kas zināms arī kā "Sally", Krista ar rezultātu zem PAR izcīnīja 6.vietu, savukārt Māra dalīja 25.pozīciju.

Vienā no senākajiem tradicionālajiem ASV amatieru turnīriem Kristas rezultāts četru raundu summā bija 287 sitieni (69-71-77-70) jeb -1 zem PAR. Savukārt Māra - abas golferes turnīrā pārstāvēja "Viesturu" klubu - 90 dalībnieču konkurencē nospēlēja ar +15 virs PAR (73-78-79-73).

Krista bija tuvu labāko trijniekam, kur par uzvarētāju ar -9 zem PAR kļuva Kelly Shon. Māsas uz teju turnīra tabulā pavilka spēle trešajā turnīra dienā, kad rezultāti "Oceanside Country Club" laukumā bija tuvāk rezultātu tabulas vidum.

"Sally" ir tradicionāls ASV austrumkrasta turnīrs, kas notiek kopš 1926.gada, janvārī pulcējot dažādu valstu spēlētājas. Uzmanību tam pievērsis arī golfweek.com, kur atsevišķā Puisītēm veltītā RAKSTĀ pastāstīts par meiteņu gaitām Teksasas valsts universitātē un golfā kopumā, turklāt autore guvusi iedvesmu sniegt īsu ieskatu Latvijas golfa saimniecībā.

Dienvidatlantijas sieviešu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē