Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Katarai Woods par dārgu

Ar naftu bagātajai Katarai īpaši nav jāknapinās pat ne tik labos laikos, tomēr redzēt pie sevis spēlējam Tiger Woods arī ne visi šeihi var atļauties. "Qatar Masters" organizatori atteicās no nodoma bijušo pasaules ranga līderi uzaicināt uz Eiropas tūres turnīru, kad uzzināja Woods prasīto honorāru.

Par ierašanos un dalību turnīrā, kas notiks no 23. līdz 26.janvārim, Woods vēlējās saņemt trīs miljonus dolāru, pastāstīja Kataras Golfa asociācijas prezidents Hassan al Nuaimi. Nekad iepriekš Woods Katarā nav spēlējis.

"Tiger Woods prasīja trīs miljonus tikai par dalību, kas nav tā vērts turnīrā ar 2,5 miljoniem dolāru balvu naudas," teica al Nuaimi.

Katarā kā pašreizējais čempions ieradīsies Paul Lawrie, bet citu favorītu vidū būs pasaules ranga ceturtais numurs Justin Rose un reitinga devītās vietas īpašnieks Jason Dufner.

Savukārt Woods sacensību sezona sāksies nākamnedēļ Abudabi HSBC čempionātā, kur pērn viņš bija trešais. Pēc tam 14 "Major" titulu īpašnieks atgriezīsies mājās, lai spēlētu ASV PGA tūrē "Farmers Insurance Open".

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē