Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Senioru spēles Turīnā

Golferi tāpat kā citu sporta veidu pārstāvji ir aicināti vasarā piedalīties pasaules Senioru spēlēs, kas risināsies Turīnā, Itālijā. Dalībnieku vecuma nosacījumi gan ir tik plaši un draudzīgi, ka augusta sākumā paredzētās sacensības gandrīz būtu saucamas par nejunioru spēlēm.

Golfā paredzētas divas ieskaites grupas - 35+ un 55+ kungiem, kā arī 35+ un 50+ dāmām. Gadskaitļu rēķinos atskaites punkts ir 2013.gada 31.decembris. Paredzams, ka golfa turnīrs būs no 4. līdz 6.augustam "Golf Club Torino La Mandria" un "Royal Park i Roveri" laukumos.

Balvas pasniegs trijās ieskaitēs pēc rezultāta 54 bedrītēs sitienu spēlē. HCP 0-12 īpašnieki sacentīsies sitienu spēlē, bet HCP 13-30 un HCP 21-36 golferi cīnīsies par stableford punktiem.

Pieteikties var organizatoru MĀJASLAPĀ , kā arī vēlams par saviem plāniem informēt Latvijas Golfa federāciju. Ja Latvijai daudzajos sporta veidos būs gana prāvs dalībnieku skaits, ceļošana varētu ar līgumreisu no Rīgas.

Dalības maksa golferiem līdz 21.janvārim ir 230 eiro (bez naktsmītņu cenas). Vienlaicīgi iegādājoties arī naktsmītni, tiek piedāvātas ATLAIDES

Pēdējās izmaiņas , 09.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē