Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Spēcīgā Eiropa

Kontinenta finanšu likstas nav ietekmējušas Eiropas tūres spēku, tādēļ Vecajā pasaulē arvien notiks daļa pasaulē izcilāko profesionāļu turnīru, uzskata tūres vecākā izpildamatpersona George O'Grady. Viņš sezonas sākumu sagaida optimisma pilns, lai gan ASV PGA tūre šosezon ir piesaistījusi spilgtākās zvaigznes, tostarp Rory McIlroy.

O'Grady otrdien pastāstīja, ka Eiropas tūrei bija piecus gadus ilgs nopietnu izaicinājumu laiks, taču lielāko daļu lielo sponsoru izdevies noturēt. Par gana veiksmīgās finanšu darbības pamatu O'Grady uzskata Eiropas tūres pievilcību potenciālajiem sponsoriem un golfa tūristiem.

Eiropas tūres gads šonedēļ sāksies Dienvidāfrikā ar "Volvo" čempionātu, bet vēlāk trīs nedēļas sacensības risināsies Tuvajos Austrumos, kā arī 11 mēnešu laikā būs turnīri Indijā, Dienvidkorejā un Ķīnā. Zīmīgs pasākums būs maijā Bulgārijā paredzētais pasaules match-play čempionāts.

Nevar nepamanīt, ka Eiropas kontinentālajā daļā notiks mazāk nekā puse sezonas turnīru. Pērnā gada beigās O'Grady ar nožēlu atzina, ka zūd turnīri eirozonas valstīs. Daži turnīri kalendārā ir bez sponsora, un to pārraudzību uzņēmusies tūres vadība.

O'Grady kopumā ir apmierināts ar tūres sezonas finansēm, tādēļ par galveno mērķi uzskata turnīru sarīkošanu izcilā līmenī, lai saglabātu iepriekš iegūto reputāciju. Svarīgākajos tirgos tūre jūtas labi pozicionēta televīzijā, savukārt vietējie sadarbības partneri ir ieinteresēti turnīru plašā publicitātē, kas neizbēgami veicina golfa tūrisma uzplaukumu.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē