Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Dāvanu laiks

Gādājot svētkos zem eglītes liekamās dāvanas, golferiem ir jo īpaši svarīgi laicīgi padomāt par nākamo sezonu. Gada izskaņa ir īstais laiks, lai neaizmirstu sarūpēt sezonas abonementus uz 2013.gadu, turklāt dāvanas var sarūpēt ne tikai citiem, bet arī sev. Visi trīs lielie laukumi piedāvā īpašu pretimnākšanu.

"Ozo Golf Club" ar nopietnām atlaidēm abonementus var iegādāties līdz 31.decembrim. Klasiskā sezonas karte vienai personai pašlaik iegādājama par 650 latiem, jeb par 50 latiem lētāk nekā būs nākamā gada pirmajā dienā. Savukārt jauniešiem (13 līdz 18 gadu veciem) atlaide ir pat 100 latu, kas ļauj sezonas karti dabūt par 400 latiem. Tikpat liela atlaide piemērota arī dažādu ģimenes abonementu kārotājiem.

Savukārt "Viesturos" līdz gada beigām ir spēkā 50 latu atlaide jebkuram sezonas abonementam. "Viesturu" kluba biedri var tādējādi nodrošināt sev neierobežotu spēlēšanu par 400 latiem, bet ikviens cits atsevišķs golferis - par 450 latiem. Atlaide attiecas arī uz ģimenes karti, kuras parastā cena ir 710 latu.

Lielu izmaiņu priekšā ir Saliena, kur nākamgad plāno sākt lielā 18 bedrīšu laukuma pārbūvi, taču golferiem būs pieejams PAR 27 deviņu bedrīšu Dārzu laukums. Salienas kluba biedri līdz janvāra beigām sezonas karti Dārzu laukumam var iegādāties par 150 latiem. Ikvienam citam, kā arī kluba biedriem pēc īpašā piedāvājuma beigām, abonementa cena būs 200 latu.

Tiesa, arī Salienā ir vairākas priekšrocību baudītāju kategorijas. Jauniešiem no 12 līdz 18 gadiem sezonas karte maksā 50 latu, studentiem līdz 21 gada vecumam - 100 latu.

Gaišus svētkus un sapņu piepildīšanos 2013.gadā novēl arī golfs.lv!

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē