Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura Latvijas Radio

Pirmajos iespaidos par iekļūšanu Dāmu Eiropas tūrē (LET) Laura Jansone pēc atgriešanās mājās dalījās ar Latvijas Radio, kur viņas teiktais īsumā būs dzirdams ceturtdien vakarā, bet garāka saruna ar sporta žurnālisti Initu Kresu-Katkovsku LR1 ēterā skanēs svētdienas vakarā.

Laura apmēram piecu minūšu ilgā sižetā ceturtdien būs dzirdama LR1 raidījumā "Pēcpusdiena" plkst. 17.55. Savukārt izvērstākās sarunas ieraksts svētdien skanēs raidījumā "Piespēle" plkst. 18.15.

Jau vēstīts, ka Laura pēc garas un spožas spēlēšanas kvalifikācijas turnīrā pirmdien kļuva par pirmo Latvijas golferi, kas kvalificējās spēlēšanai augstākā līmeņa profesionālā tūrē.

Tiesa, vairāku dienu sarakste ar LET pagaidām nav devusi rezultātus, lai Lauru arī tūres mājaslapā atzītu par latvieti. Latvijas iekļūšana LET ir acīmredzami pārsteigusi arī tūres organizatorus, kas brauc ierastās sliedēs un Lauru dēvē par austrieti.

LET birojā paskaidroja, ka oficiāli Laura par tūres biedri kļūs 31.decembrī, tādēļ listē iekļuvusi priekšlaicīgi, bet visas kļūdas tikšot izlabotas, līdz ar oficiālā dalībnieku saraksta publicēšanu ne vēlāk kā 1.janvārī.

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē