Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Cīņa par katu

Vēl nedaudz augstāk uz dalītu 36.vietu pēc trešā raunda Dāmu Eiropas tūres (LET) pamatkvalifikācijā sestdien Marokā pakāpās Laura Jansone, un svētdien jācīnās par noturēšanos katam pareizajā pusē. Iespējams, ne visas četru raundu summā zem PAR nospēlējušās golferes kvalificēsies izšķirošajai piektajai kārtai.

Laura sestdien Marakešas "Al Madeen" laukumā atstāja 71 sitienu un nospēlēja ar -1 zem PAR, savu turnīra rezultātu trīs kārtu summā uzlabojot līdz -3 zem PAR. Pēc trim kārtām aiz provizoriskā kata ir golferes, kas nav spējušas nospēlēt mīnusā pret laukumu, un rīkotāji prognozē, ka pēc ceturtā raunda kata robeža būs -1 zem PAR.

Trešajā kārtā Laurai bija četri bērdiji, divkāršs bugijs un bugijs, turklāt viņai izdevās atspēlēties pēc ne tik veiksmīga sākuma, kad pēc 7.bedrītes rezultāts bija pieaudzis līdz +2.

Puslīdz drošas par tikšanu pāri katam varētu būt tikai rezultātu tabulas pašas augšdaļas iemītnieces. Līdere pēc trim kārtām ar -14 zem PAR ir taizemiete Ariya Yutanugarn, kuras rezultāts sestdien bija -8 zem PAR.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē