Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Blakus TOP 20

Eiropas Dāmu tūrē (LET) priekškvalifikācijas turnīra pusceļā Laura Jansone pēc piektdien Marokā izspēlētās otrās kārtas grupā dala 22.vietu, saglabājot labas izredzes sasniegt pirmo mērķi, taču cīņā par vietu pamata kvalifikācijā ne mazāk svarīgs būs rezultāts sestdien un svētdien atlikušajās kārtās.

Spēlējot Marakešas "Amelkis Golf Club" laukumā, Lauras rezultāts otrajā kārtā bija 73 sitieni jeb +1 virs PAR (trīs bugiji, divi bērdiji). Tādējādi divu dienu summā noturēts -1 zem PAR, tomēr tik spraigā konkurencē katrs atsevišķs sitiens var situāciju būtiski izmainīt.

Līdere ar -9 zem PAR Lauras grupā ir Anglijas amatiere Emily Taylor, bet vietu kārotajā TOP45 pēc divām kārtām nodrošina +3 virs PAR. 

Līdzīga situācija ir B grupā, kur -9 zem PAR pirmajā vietā izvirzīja vēl vienu Anglijas golferi Holly Clyburn, savukārt vietu 45 labāko skaitā nodrošina +4 virs PAR. Starp citu, šajā grupā uz kata robežas balansē viena no turnīra populārākajām dalībniecēm Cheyenne Woods - tā paša Tiger Woods brāļameita.

LET kvalifikācijas skolas grupas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē