Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lēciens augstāk par galvu

Vēl vienu ievērojamu atzinību izpelnījusies Teksasas valsts universitāte, kas ne bez Kristas un Māras Puisīšu centieniem ieņēma augstu vietu "Golfweek" apskatā, kur izvērtēti augstskolu golfa komandu panākumi pēc rudens sacensību beigām. "Bobcats" meitenes ieņem trešo vietu rangā, kur uzskaitītās komandas pārspējušas pašas sevi.

Izvērtējot, kuras sieviešu golfa programmas ASV augstskolās līdz ziemas pārtraukumam pratušas uzlēkt augstāk par galvu, "Golfweek" apskatniece Julie Williams uzsver, ka Teksasas valsts universitātes galvenais treneris Mike Akers piedzīvojis jauku sapni un murgu vienlaicīgi, atlaižot uz pasaules amatieru čempionātu uzreiz četras savas spēlētājas.

Akers tādējādi pārliecinājies, ka viņa vadītajā komandā spēlē izcilas golferes no visas pasaules, tajā pašā laikā treniņlaukums lielu rudens daļu bija tukšs, un treneris varēja tikai minēt, kā tas ietekmēs turpmāko sezonu. Taču komandas četras zvaigznes - Krista un Māra Puisītes, Valdis Jonsdottir un Imana Nordin - vēl pirms došanās uz čempionātu Turcijā lika sevi manīt, rakstīja Williams.

"Bobcats" šoruden uzvarēja "Chris Banister Golf Classic" turnīrā un finišēja TOP 5 arī "Michigan State Invitational". Abos turnīros tika gūtas individuālas uzvaras, turklāt Mičiganā triumfēja Krista, tiekot pie karjerā otrā titula ASV studentu sporta (NCAA) sacensībās.

"Golfweek" augstskolu rangā Teksasas valsts universitāte kopš sezonas sākuma pakāpās par 10 pozīcijām uz 36.vietu. Augstāk augstlēcēju konkurencē novērtēta tikai Vašingtonas universitāte, kas no 30.vietas tikusi līderos, kā arī Campbell universitāte par kāpumu no 52. uz 26.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē